Barbecue na wypasie (1/13)

(Locos X el Asado)

magazyn kulinarny USA 2017  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Daniem głównym odcinka są soczyste żeberka ze specjalnego rusztu. Prowadzący zdradza też widzom, jak zrobić idealną solankę, a także prostą i szybką salsę z pomidorów i cebuli.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący "El Laucha" wraz z przyjaciółmi przygotowuje nietuzinkowe przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.

Daniem głównym odcinka są soczyste żeberka ze specjalnego rusztu. Prowadzący przyrządza je bowiem na drewnie. Dodatkowo zdradza widzom, jak zrobić idealną solankę do żeberek oraz prostą i szybką salsę z pomidorów, papryki i cebuli.

Ładuję...