Człowiek, ogień i wyżerka (6)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2020

W skrócie
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
Oglądaj w telewizji
Pon 9.06 4:30
Food Network
Opis
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Prowadzący zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też na niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących amatorsko domowych kucharzy.
Twórcy
Zobacz także
Człowiek, ogień i wyżerka (13)
Nd, 01.06 3:10
Człowiek, ogień i wyżerka (1/6)
Nd, 01.06 3:40
i 1 późniejsza emisja
Człowiek, ogień i wyżerka (2/6)
Pon, 02.06 3:50
Człowiek, ogień i wyżerka (3/6)
Pon, 02.06 4:25
Człowiek, ogień i wyżerka (4/6)
Nd, 08.06 4:00
Człowiek, ogień i wyżerka (5/6)
Nd, 08.06 4:30