Jak gotować i nie marnować (1)
(Cook Clever, Waste Less With Prue & Rupy: The Parshall Family)
W skrócie
Restauratorka Prue Leith i dr Rupy Aujla pomogą Davidowi Nadyi, którzy mnóstwo pieniędzy przeznaczają na jedzenie. Przygotowanie posiłków dla synów jest czasochłonne, gdyż obaj są alergikami.
Oglądaj w telewizji
Opis
Wiele osób nie radzi sobie w kuchni. Mają błędne wyobrażenie, że przygotowanie dobrego posiłku wiąże się z wysokimi kosztami. Marnują do tego bardzo dużo czasu. Restauratorka Prue Leith i dr Rupy Aujla przybywają z odsieczą. Mają dla bohaterów programu i dla widzów garść wartościowych porad, jak oszczędzić czas i pieniądze, przygotowując jedzenie.
W pierwszym odcinku restauratorka Prue Leith i dr Rupy Aujla pomogą Davidowi Nadyi, którzy mnóstwo pieniędzy przeznaczają na jedzenie. Co gorsza, przygotowanie posiłków dla synów jest bardzo czasochłonne, gdyż obaj są alergikami. Rady prowadzących pozwolą im zaoszczędzić czas i pieniądze.