Jak gotować i nie marnować (1)

(Cook Clever, Waste Less With Prue & Rupy: The Parshall Family)

magazyn poradnikowy Wielka Brytania 2021  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

Restauratorka Prue Leith i dr Rupy Aujla pomogą Davidowi Nadyi, którzy mnóstwo pieniędzy przeznaczają na jedzenie. Przygotowanie posiłków dla synów jest czasochłonne, gdyż obaj są alergikami.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Wiele osób nie radzi sobie w kuchni. Mają błędne wyobrażenie, że przygotowanie dobrego posiłku wiąże się z wysokimi kosztami. Marnują do tego bardzo dużo czasu. Restauratorka Prue Leith i dr Rupy Aujla przybywają z odsieczą. Mają dla bohaterów programu i dla widzów garść wartościowych porad, jak oszczędzić czas i pieniądze, przygotowując jedzenie.

W pierwszym odcinku restauratorka Prue Leith i dr Rupy Aujla pomogą Davidowi Nadyi, którzy mnóstwo pieniędzy przeznaczają na jedzenie. Co gorsza, przygotowanie posiłków dla synów jest bardzo czasochłonne, gdyż obaj są alergikami. Rady prowadzących pozwolą im zaoszczędzić czas i pieniądze.

Występują

Ładuję...