Cudowny smak Indonezji (6/8)
(Wonderful Indonesia Flavours)
magazyn kulinarny Malezja 2015

W skrócie
W dzisiejszym odcinku Rinrin i Tobie jadą do Bandung, jednego z najbardziej kreatywnych miast w Indonezji. Tam spróbują ayam bakar sunda na liściu bananowca i słynnej ulicznej przekąski, batagor.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Indonezyjska szefowa kuchni Rinrin zabiera dwóch australijskich kucharzy - Tobbiego Puttocka i Darrena Robertsona - w kulinarną podróż. Razem odkryją smaki tradycyjnej kuchni w ośmiu najpiękniejszych miejscach Indonezji.
W dzisiejszym odcinku Rinrin i Tobie jadą do Bandung, jedno z najbardziej kreatywnych miast w Indonezji. Tam spróbują Ayam Bakar Sunda serwowane na liściu bananowca i słynną uliczna przekąskę, batagor.