Cudowny smak Indonezji (1/8)
(Wonderful Indonesia Flavours)
magazyn kulinarny Malezja 2015

W skrócie
Tomohon, miasto kwiatów słynie jest ze świeżego górskiego powietrza, wspaniałych widoków i bardzo żyznej wulkanicznej ziemi. Kucharze poznają tradycyjne dania ze świeżych lokalnych produktów.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Indonezyjska szefowa kuchni Rinrin zabiera dwóch australijskich kucharzy - Tobbiego Puttocka i Darrena Robertsona - w kulinarną podróż. Razem odkryją smaki tradycyjnej kuchni w ośmiu najpiękniejszych miejscach Indonezji.
Tomohon, miasto kwiatów słynie jest ze świeżego górskiego powietrza, wspaniałych widoków i bardzo żyznej wulkanicznej ziemi. Kucharze poznają tradycyjne dania ze świeżych lokalnych produktów: rybę w kwaśnym bulionie, tinutuan z ryżu ze świeżymi warzywami oraz deser Kueh Kelapa.