Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Pradawne zboża (8)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Dawne odmiany zbóż wracają do łask. Coraz bardziej docenia się ich smak i właściwości odżywcze. Piotr Kucharski piecze rustykalny bochen z samopszy na zakwasie, który poda z grzybowym strogonowem.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.
Dawne odmiany zbóż wracają do łask. Coraz bardziej docenia się ich smak i właściwości odżywcze. Piotr Kucharski piecze rustykalny bochen z samopszy na zakwasie, który poda z grzybowym strogonowem. Przygotuje również ciastka z płaskurki z kaszą gryczaną.
Występują
Zobacz także
Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Chleby drożdżowe (1)
Nd, 17.08 4:20
Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Pieczywo maślane (2)
Pon, 18.08 4:20
Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Pieczywo do domowego fast food (4)
Śr, 20.08 4:20
Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Pieczywo na zakwasie (5)
Czw, 21.08 4:20
Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Wypieki drożdżowe (6)
Pt, 22.08 4:20
Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Bułki (7)
So, 23.08 4:20