Kolekcja smaków (3/8)

magazyn kulinarny Polska 2021  b.o.
zdjęcie

W skrócie

U Michela Morana pojawią się dwaj Chajzerowie. Razem z gospodarzem programu gotuje Filip. Szykowane przez nich dania zawierają elementy kuchni azjatyckiej. Syn chce zaskoczyć Zygmunta.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

W drugiej serii autorskiego programu charyzmatyczny mistrz kuchni z Andaluzji, Michel Moran, zaprasza do wspólnego gotowania przedstawicieli świata sztuki, muzyki i telewizji. Szykuje egzotyczne dania kuchni azjatyckiej, ale sięga też po polską klasykę w nowym wydaniu. Ponadto coś dla siebie znajdą wegetarianie oraz weganie. Widzowie zobaczą, czy Rafał Cieszyński, Joanna Przetakiewicz, Filip Chajzer, Reni Jusis, Ewa Kasprzyk, Natalia Przybysz, Ewa Gawryluk i Misiek Koterski sobie poradzą. Zdaniem gospodarza programu, nie ma nic lepszego, niż gotowanie dla kogoś, teraz zaś będzie gotować wspólnie z gośćmi. Kuchnia jest jednocześnie najlepszym miejscem do tego, by się zwierzać czy poznawać bliżej. To właśnie cechy nowego sezonu - obecność wspomnień, humoru, zaskakujących wyznań, śpiewu, pysznych patentów.

U Michela Morana pojawią się dwaj Chajzerowie. Razem z gospodarzem programu gotuje Filip. Szykowane przez nich dania zawierają elementy kuchni azjatyckiej. Za sprawą tych egzotycznych składników syn chce zaskoczyć Zygmunta. Goście dowiedzą się od prowadzącego, czym są bułeczki bao i jak przyprawić gulasz, zaś widzowie odkryją, kto z rodziny lepiej sobie radzi w kuchni, a także w jakim konkursie zwyciężył Zygmunt Chajzer.

Twórcy

Ładuję...