Kulinarne podróże z Guyem Fierim (20)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
magazyn kulinarny USA 2018
W skrócie
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w swoją kulinarną podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc, w których warto zjeść coś dobrego. W Montanie prowadzący próbuje meksykańskiej wieprzowiny z francuskim tostem Monte Christo, w Waszyngtonie wariacji na temat gnocchi, a w Kalifornii najlepszej kanapki pod słońcem. Przybliża również widzom flagowe dania kuchni z całego świata, ale w nowych, zaskakujących wersjach.
Twórcy
Zobacz także
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (7/16)
Czw, 06.11 21:00
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (8/16)
Czw, 06.11 21:35
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (7/12)
Pon, 10.11 7:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (8/12)
Pon, 10.11 8:15
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (9/12)
Pon, 10.11 8:50
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (9/16)
Czw, 13.11 21:00
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (10/16)
Czw, 13.11 21:35
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (7/12)
Nd, 16.11 16:35
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (8/12)
Nd, 16.11 17:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (10/12)
Pon, 17.11 7:45