Kulinarne podróże z Guyem Fierim (20)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
magazyn kulinarny USA 2018
W skrócie
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc.
Oglądaj w telewizji
Pon 26.05 8:15
Food Network
Opis
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w swoją kulinarną podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc, w których warto zjeść coś dobrego. W Montanie prowadzący próbuje meksykańskiej wieprzowiny z francuskim tostem Monte Christo, w Waszyngtonie wariacji na temat gnocchi, a w Kalifornii najlepszej kanapki pod słońcem. Przybliża również widzom flagowe dania kuchni z całego świata, ale w nowych, zaskakujących wersjach.
Twórcy
Zobacz także
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (16/20)
Pon, 19.05 7:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (17/20)
Pon, 19.05 8:15
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (18/20)
Pon, 19.05 8:50
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/17)
Czw, 22.05 21:05
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/17)
Czw, 22.05 21:40
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (19/20)
Pon, 26.05 7:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (13/19)
Pon, 26.05 8:50