Przystanek slow food: Biebrza (3)

magazyn kulinarny Polska 2021  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Widzowie wybiorą się na wycieczkę po Biebrzy. Poznają tradycyjne przepisy na kartacze czy lin w śmietanie. Bogactwo roślin, w które obfituje tamtejsza przyroda, zachęca do wybrania się na łąki.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.

Widzowie wybiorą się na wycieczkę po malowniczej krainie Biebrzy. Poznają tradycyjne przepisy na dania takie jak kartacze czy lin w śmietanie. Bogactwo roślin, w które obfituje tamtejsza przyroda zachęca do wybrania się na łąki, aby dowiedzieć się więcej na temat rosnących tam ziół i ich zastosowaniu.

Zobacz także

Ładuję...