Na tropie składników (9/13)

(Unwrapped 2.0)

magazyn kulinarny USA 2015  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Alfonso Ribeiro udowadnia, że ser może urozmaicić wiele dań. Zamienia przystawkę TGI Fridays z Cheddar Bacon Potato Skin w chipsy, modyfikuje potrawę Mom Made Cheesy Mac i wzmacnia serowe chrupki.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Alfonso Ribeiro razem z widzami poznaje kolejne etapy powstawania popularnych napojów, słodyczy czy gotowych dań. Prowadzący odwiedza taśmy produkcyjne, poznaje sekretne mieszanki i kryjące się za nimi legendy, bierze udział w tworzeniu produktu od pomysłu, doboru składników po wybór opakowania. Widzowie dowiadują się, jak powstają pianki marshmallow, miętówki, chipsy, precle, tortilla czy napój w dziwnym kolorze.

Alfonso Ribeiro udowadnia, że ser potrafi w niezwykły sposób urozmaicić wiele dań. Prowadzący zamienia przystawkę TGI Fridays z Cheddar Bacon Potato Skin w chipsy, modyfikuje potrawę Mom Made Cheesy Mac, wzmacnia serowe chrupki Granny Goose, a sernik zanurza w czekoladzie.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...