Na tropie składników (8/13)

(Unwrapped 2.0)

magazyn kulinarny USA 2015  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Alfonso Ribeiro przedstawia przepis na tartę jabłkową Eli. Poznaje sekret pomarańczowo-bananowych orzechów Circus Peanuts i dowiaduje się, dlaczego do pikantnych salsit Snak King nie potrzeba dipu.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Alfonso Ribeiro razem z widzami poznaje kolejne etapy powstawania popularnych napojów, słodyczy czy gotowych dań. Prowadzący odwiedza taśmy produkcyjne, poznaje sekretne mieszanki i kryjące się za nimi legendy, bierze udział w tworzeniu produktu od pomysłu, doboru składników po wybór opakowania. Widzowie dowiadują się, jak powstają pianki marshmallow, miętówki, chipsy, precle, tortilla czy napój w dziwnym kolorze.

Alfonso Ribeiro przedstawia przepis na bawarską tartę jabłkową Eli oraz smakołyk Mary Jane Necco. Następnie poznaje sekret pomarańczowo-bananowych orzechów Circus Peanuts i dowiaduje się, dlaczego do pikantnych salsit Snak King nie potrzeba dipu.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...