Kulinarne podróże z Guyem Fierim (7/20)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
magazyn kulinarny USA 2018
W skrócie
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w swoją kulinarną podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc, w których warto zjeść coś dobrego. W Montanie prowadzący próbuje meksykańskiej wieprzowiny z francuskim tostem Monte Christo, w Waszyngtonie wariacji na temat gnocchi, a w Kalifornii najlepszej kanapki pod słońcem. Przybliża również widzom flagowe dania kuchni z całego świata, ale w nowych, zaskakujących wersjach.
Twórcy
Zobacz także
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (15/16)
Czw, 04.12 21:00
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (16)
Czw, 04.12 21:35
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (7/12)
Pon, 08.12 7:50
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (8/12)
Pon, 08.12 8:20
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/12)
Pon, 08.12 8:55
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/8)
Czw, 11.12 21:00
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/8)
Czw, 11.12 21:35
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (10/12)
Pon, 15.12 7:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (11/12)
Pon, 15.12 8:15
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (12)
Pon, 15.12 8:50