Akademia ogrodnika (14/34)
magazyn ogrodniczy Polska 2021

W skrócie
Eksperci pokazują sposób na bielenie rabarbaru w terakotowych pojemnikach z przykrywką. Uprawiane z minimalnym dostępem światła rośliny mają cienkie blade pędy, są mniej kwaśne i delikatne w smaku.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miłośnicy ogrodnictwa dowiedzą się, jak dbać o krzewy, jak wybrać najmniej szkodliwe dla otoczenia środki owadobójcze, a także jak przygotować wiosenne porządki wśród roślin. W tym sezonie widzowie poznają także pomysły na stworzenie nawierzchni oraz murku z resztek kamienia, solarnych lampek ogrodowych, a także stawu dla żab.
Eksperci pokazują sposób na bielenie rabarbaru w terakotowych pojemnikach z przykrywką. Uprawiane z minimalnym dostępem światła rośliny mają cienkie blade pędy, są też mniej kwaśne i delikatne w smaku.