Zgrillowani (4)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza czy bakłażany z sosem tahini.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przygotowują różnorodne przysmaki. Na stole pojawią się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z pieczonych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.
Zobacz także
Zgrillowani (1)
Pon, 16.06 12:50
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani (2)
Wt, 17.06 12:50
i 2 późniejsze emisje
Zgrillowani (3)
Śr, 18.06 12:50
i 2 późniejsze emisje
Zgrillowani (4)
Czw, 19.06 12:50
Zgrillowani (5)
Pt, 20.06 12:50
Zgrillowani (6)
Pon, 23.06 12:50
Zgrillowani (7)
Wt, 24.06 12:50
Zgrillowani (8)
Śr, 25.06 12:50