Gordon Ramsay: 24 godziny w piekle 2 (1)
(Gordon Ramsay's 24 Hrs to Hell and Back 2)
W skrócie
Trolley Stop Café w Nowym Orleanie istnieje od 1995 r. Ragnar odkupił ją od dziadka, by restauracja została w rodzinie. Lokal źle prosperował już wcześniej. Jedną z bolączek są problemy z personelem.
Oglądaj w telewizji
Opis
Szef kuchni Gordon Ramsay podróżuje po Stanach Zjednoczonych w poszukiwaniu zaniedbanych restauracji, które wymagają gruntownych zmian. Prowadzący analizuje umiejętności zespołu, relacje między pracownikami, a także menu i wystrój odwiedzanego lokalu. Na przeprowadzenie metamorfozy ma zaledwie 24 godziny. Widzowie przekonają się, ile jest w stanie zrobić w tak krótkim czasie.
Trolley Stop Café w Nowym Orleanie istnieje od 1995 roku. Wnuk poprzedniego właściciela Ragnar odkupił ją od swojego dziadka, by restauracja została w rodzinie. Niestety lokal źle prosperował już dużo wcześniej. Jedną z głównych bolączek są problemy z personelem. Ragnar pracuje głównie z domu i nie może stale kontrolować swoich podwładnych. Szef kuchni Gordon Ramsay ma 24 godziny, by zrobić tu porządek.