Rewolucja na talerzu (4/6)
magazyn kulinarny Polska 2011
W skrócie
Widzowie dowiedzą się, jak rozpoznać, czy ryba jest świeża. Otrzymają też wskazówki dotyczące tego, które gatunki najlepiej kupować. Prowadzące udowadniają, że zdrowa ryba nie powinna być smażona.
Oglądaj w telewizji
Nd 27.04 6:35
Food Network
Pon 28.04 1:05
Food Network
Opis
Widzowie dowiedzą się, jak rozpoznać, czy ryba jest świeża. Otrzymają też wskazówki dotyczące tego, które gatunki najlepiej kupować. Prowadzące udowadniają, że zdrowa ryba nie powinna być smażona. To spodoba się domownikom, dla których zapach wydobywający się z patelni jest wyjątkowo uciążliwy.
Twórcy
Zobacz także
Rewolucja na talerzu (5/8)
So, 19.04 6:00
i 1 późniejsza emisja
Rewolucja na talerzu (6/8)
So, 19.04 6:35
i 1 późniejsza emisja
Rewolucja na talerzu (7/8)
Nd, 20.04 6:00
i 1 późniejsza emisja
Rewolucja na talerzu (8)
Nd, 20.04 6:35
i 1 późniejsza emisja
Rewolucja na talerzu (1/6)
So, 26.04 6:00
i 1 późniejsza emisja
Rewolucja na talerzu (2/6)
So, 26.04 6:35
i 1 późniejsza emisja
Rewolucja na talerzu (3/6)
Nd, 27.04 6:00
i 1 późniejsza emisja