Rewolucja na talerzu (3/6)
magazyn kulinarny Polska 2011
W skrócie
Risotto według Agaty Lewandowskiej. Dietetyczka zaprezentuje trzy warianty tego dania - tradycyjny, z wykorzystaniem grzybów i białego wina, drugi - z kaszą pęczaku i trzeci - risotto rosso.
Oglądaj w telewizji
Nd 27.04 6:00
Food Network
Pon 28.04 0:30
Food Network
Opis
Risotto to ulubiona potrawa Agaty Lewandowskiej. Dietetyczka zaprezentuje trzy warianty tego dania - jeden tradycyjny, z wykorzystaniem zielonych warzyw, grzybów i białego wina, drugi - będący wariacją na temat, z wykorzystaniem kaszy pęczaku, trzeci - wersję luksusową, tzw. risotto rosso.
Twórcy
Zobacz także
Rewolucja na talerzu (5/8)
So, 19.04 6:00
i 1 późniejsza emisja
Rewolucja na talerzu (6/8)
So, 19.04 6:35
i 1 późniejsza emisja
Rewolucja na talerzu (7/8)
Nd, 20.04 6:00
i 1 późniejsza emisja
Rewolucja na talerzu (8)
Nd, 20.04 6:35
i 1 późniejsza emisja
Rewolucja na talerzu (1/6)
So, 26.04 6:00
i 1 późniejsza emisja
Rewolucja na talerzu (2/6)
So, 26.04 6:35
i 1 późniejsza emisja
Rewolucja na talerzu (4/6)
Nd, 27.04 6:35
i 1 późniejsza emisja