Rewolucja na talerzu (3/8)
magazyn kulinarny Polska 2010

W skrócie
Kurczak jest mięsem lubianym, a co ważniejsze chudym i zdrowym. Olga i Agata zaproponują trzy przepisy, które zrewolucjonizują naszą kuchnię.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Prowadzące zaprezentują kilka sposobów na smacznego, a do tego dietetycznego i nietuczącego kurczaka. Olga pokaże, na czym polega różnica miedzy patelnią grillową a teflonową, a Agata wybierze smaczne i zdrowe dodatki. Widzowie otrzymają także przepis na marynowanego kurczaka w chrupiącej skórce. Danie drugie stanowi idealną propozycję na kolację. Kurczak na sałacie z melonem zaskoczy swoja świeżością, a także tym, jak łatwo i szybko może zostać przygotowany. Trzecia propozycja to kurczak z woka. Do przygotowania tej potrawy zostaną wykorzystane warzywa takie jak kalarepa czy koper włoski.
Twórcy
Zobacz także
Rewolucja na talerzu (7/8)
Pon, 21.04 0:30
Rewolucja na talerzu (8)
Pon, 21.04 1:05
Rewolucja na talerzu (1/6)
So, 26.04 6:00
i 1 późniejsza emisja
Rewolucja na talerzu (2/6)
So, 26.04 6:35
i 1 późniejsza emisja
Rewolucja na talerzu (3/6)
Nd, 27.04 6:00
i 1 późniejsza emisja
Rewolucja na talerzu (4/6)
Nd, 27.04 6:35
i 1 późniejsza emisja
Rewolucja na talerzu (5/6)
So, 03.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Rewolucja na talerzu (6)
So, 03.05 6:35
i 1 późniejsza emisja