Upiekło się w Vermont (3/10)

(Baked in Vermont)

magazyn kulinarny USA 2018  b.o.

W skrócie

Gesine Prado szykuje duży brunch z pozostałości po zbiorach syropu klonowego z zeszłego sezonu. Prowadząca szykuje dla gości bułką klonową, zapiekankę z herbatnikami i ciasteczka z kwiatem klonu.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Gesine Prado jest cukiernikiem samoukiem. Kocha pieczenie tak bardzo, że założyła szkołę cukierniczą w swoim mieście. W programie zdradza swoje triki i patenty m.in. na idealnie upieczonego kurczaka, desery bez pieczenia, bułeczki cynamonowe czy gotowe dania, które można przechowywać w zamrażarce.

Gesine Prado przygotowuje duży brunch z pozostałości po zbiorach syropu klonowego z zeszłego sezonu, podczas gdy jej mąż Ray opukuje drzewa na tegoroczne zbiory. Do miasta przyjeżdża rodzina prowadzącej, która szykuje dla gości słodki brunch z bułką klonową, zapiekankę z herbatnikami Sunrise oraz ciasteczka z kwiatem klonu. Ray przynosi Gesine świeżą porcję syropu klonowego na naleśniki w kształcie serca.

Twórcy

Ładuję...