Boże Narodzenie w dwunastu odsłonach (2/12)

(12 Chefs of Christmas)

magazyn kulinarny Wielka Brytania 2014
zdjęcie

W skrócie

Lotte Duncan dołącza do Jeni, dzieląc się ulubionymi przepisami na świąteczne wypieki. Na przystawkę proponuje terrinę z wieprzowiną, kasztanami i grzybami, grzaną gruszką i lepkim ciastem imbirowym.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia dwunastu kucharzy zbierze się, by razem przygotować niezwykłe potrawy.

Lotte Duncan dołącza do Jeni, dzieląc się swoimi ulubionymi przepisami na szybkie świąteczne wypieki. Na przystawkę proponuje terrinę z wieprzowiną, kasztanami i grzybami, grzaną gruszką i lepkim ciastem imbirowym. Zaś na śniadanie następnego dnia serwuje specjalny świąteczny chlebek.

Ładuję...