Boże Narodzenie w dwunastu odsłonach (1/12)

(12 Chefs of Christmas)

magazyn kulinarny Wielka Brytania 2014
zdjęcie

W skrócie

Do Jeni dołącza Theo Randall, który wnosi smaki włoskiej kuchni do tradycyjnych potraw Bożego Narodzenia. Theo przygotowuje świeże ravioli z parmezanem, ricottą i orzechami włoskimi.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia dwunastu kucharzy zbierze się, by razem przygotować niezwykłe potrawy.

Do Jeni dołącza wielokrotnie nagradzany Theo Randall, który wnosi smaki włoskiej kuchni do tradycyjnych potraw Bożego Narodzenia. Theo przygotowuje świeże ravioli z parmezanem, ricottą i orzechami włoskimi oraz pieczoną czerwoną kuropatwę z kapustą włoską i pancettą. Na deser serwuje migdałowe croquante z serkiem mascarpone i malinami.

Ładuję...