Zasadzka na restaurację (11/13)
(Restaurant Stakeout)
W skrócie
Somers 202, lokal Joego i Genego, kiedyś cieszył się sporą popularnością. Po czterech latach od otwarcia okazuje się, że restauracja przynosi mniejsze dochody niż spodziewali się tego jej właściciele.
Oglądaj w telewizji
Opis
Willie Degel, właściciel znanej restauracji, pomaga swoim mniej doświadczonym kolegom po fachu. Wraz z ekipą programu wkracza do świata niedoświadczonych restauratorów oraz kucharzy i pozwala im obserwować, co robią ich pracownicy a także klienci, gdy mają wrażenie, że nikt na nich nie patrzy. Dzięki niemu właściciele lokali gastronomicznych poznają kulisy pracy swoich pomocników, którym wydaje się, że są pozbawieni nadzoru.
W tym odcinku
Somers 202, lokal Joego i Genego, kiedyś cieszył się sporą popularnością wśród okolicznych mieszkańców. Po czterech latach od otwarcia okazuje się, że restauracja przynosi zdecydowanie mniejsze dochody niż spodziewali się tego jej właściciele.