Patenciary (5/8)

magazyn kulinarny Polska 2020  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Prowadząca szykuje tęczowe szaszłyki z łososia, polędwicę w cieście i dania kuchni meksykańskiej. Z kolei dziewczynki robią obiad wyglądający jak lody, wykorzystując makaron serowy oraz wafelki.

Oglądaj w telewizji

So 27.04 6:35
Food Networklogo
Nd 28.04 6:00
Food Networklogo

Opis

Daria Ładocha i jej córki, Mania i Laura, po raz kolejny zaskoczą widzów niebanalnymi przepisami, które każdy jednak będzie w stanie przygotować we własnym domu. Nie zabraknie śniadaniowych inspiracji, pomysłów na kolorowe bułeczki i smakowite domowe pieczywo. Zachwycą kanapkowe zwierzaki i kurczaki z jajek. Widzowie od zupełnie nowej strony poznają też ziemniaki - na ekranie powstaną z nich wulkany. Dla osób ceniących czas pojawią się sposoby na błyskawiczne obiady - tęczowe szaszłyki i makaron w serowym rożku. Kulinarne mistrzynie nie zapomną też o słodkościach. Przyszykują m.in. witrażowe ciastka i kwiaty z ananasa.

Prowadząca szykuje tęczowe szaszłyki z łososia oraz polędwicę w cieście, zaś dla miłośników chrupania przygotowuje kalafiory w panierce. Dodatkowo proponuje kilka dań kuchni meksykańskiej. Z kolei dziewczynki robią obiad wyglądający jak lody, wykorzystując makaron serowy i serowe wafelki.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...