Prosta kuchnia Goka Wana (1/8)
(Gok Wan's Easy Asian)

W skrócie
Gok prezentuje trzy potrawy nawiązujące do jego korzeni. Gotuje malezyjskie danie z ryżem, zupę pełną przypraw z karaibskim dodatkiem oraz smażone chlebki nadziewane ziemniakami, wołowiną i koperkiem.
Oglądaj w telewizji
Opis
Znany stylista, Gok Wan, do tej pory doradzał kobietom, jak dobrze wyglądać nago oraz w czym pójść do ślubu. Teraz udowadnia, że jest też utalentowanym kucharzem i prawdziwym smakoszem. Prezentuje widzom przepisy na proste wersje azjatyckich klasyków kulinarnych, m.in. oryginalne pierożki, klasyczne curry i ulubione dania z ulicznych straganów Azji. W każdym odcinku pokazuje trzy potrawy, udziela praktycznych porad, opowiada ciekawostki kulinarne oraz wiele prywatnych historii związanych z gotowaniem.
Gok prezentuje trzy potrawy nawiązujące do jego korzeni, od Azji po inne wpływy kulturowe z Leicester z lat 70. XX wieku. Gotuje malezyjskie danie z ryżem, które je się w całym regionie, zupę pełną przypraw z karaibskim dodatkiem oraz smażone chlebki nadziewane ziemniakami, wołowina i koperkiem, które doskonale łączą wschód i zachód.