Patenciary
magazyn kulinarny Polska 2019

W skrócie
Daria Ładocha pokaże, jak przygotować na śniadanie różowe i zielone bułeczki pełne smakowitych dodatków. Na lunch za to przyszykuje chrupiące kukurydziane placki z pastą z zielonego groszku.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Daria Ładocha pokaże, jak przygotować na śniadanie różowe i zielone bułeczki pełne smakowitych dodatków. Na lunch za to przyszykuje kolorowe i chrupiące kukurydziane placki z pastą z zielonego groszku. Prowadząca podsunie też kilka pomysłów, jak zachęcić dzieci do jedzenia warzyw - jej propozycją będzie specjalny kotlet mielony. Jeśli chodzi o kolację, postawi na smaki azjatyckie: cienkie naleśniki kokosowe z polędwiczką wieprzową i mnóstwem ziół. Nie zabraknie też czegoś dla wielbicieli polskiej kuchni, czyli ziołowych ziemniorów-patenciorów.