Włoska uczta na morzu (3/5)

magazyn kulinarny Włochy  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Właściciel dwóch gwiazdek Michelin, Antonino Cannavacciuolo, wyrusza w podróż po najpiękniejszych portach we Włoszech, by odkryć najlepsze przepisy na owoce morza i nauczyć się o nich jak najwięcej.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Właściciel dwóch gwiazdek Michelin, szef kuchni Antonino Cannavacciuolo, wyrusza w podróż po najpiękniejszych portach we Włoszech, by odkryć najlepsze przepisy na owoce morza i nauczyć się o nich jak najwięcej. Przy okazji wyzywa lokalnych mieszkańców na kulinarne pojedynki, poznając zwyczaje regionu. Uczestniczy m.in. w nocnym połowie ryb, a swoje zdobycze smaży później przy blasku gwiazd i powiewach morskiej bryzy.

Twórcy

Ładuję...