Nie ma dymu bez ognia (4/9)
(Smoked)
magazyn kulinarny USA 2016
W skrócie
Do rywalizacji stają właściciele dwóch najlepszych szkół grillowania. Mike Davis ponad 100 razy zdobył tytuł mistrzowski, Harry Soo ma na swoim koncie zwycięstwa w zawodach na całym świecie.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Dwójka najlepszych specjalistów od grillowania staje w wyścigu o mistrzowski pas. Po trzech rundach walk w smażeniu i wędzeniu największych kawałków mięsa zwycięzca odejdzie z 5000 dolarów, a przegrany będzie musiał ogolić głowę.
Do rywalizacji stają właściciele dwóch najlepszych szkół grillowania. Mike Davis ponad 100 razy zdobył tytuł mistrzowski, Harry Soo ma na swoim koncie zwycięstwa w zawodach na całym świecie. Rywale podejmą trzy wyzwania, aby dowieść, kto jest lepszy. Jeden z nich wygra 5.000 dolarów.