Nie ma dymu bez ognia (4/9)

(Smoked)

magazyn kulinarny USA 2016  b.o.

W skrócie

Do rywalizacji stają właściciele dwóch najlepszych szkół grillowania. Mike Davis ponad 100 razy zdobył tytuł mistrzowski, Harry Soo ma na swoim koncie zwycięstwa w zawodach na całym świecie.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Dwójka najlepszych specjalistów od grillowania staje w wyścigu o mistrzowski pas. Po trzech rundach walk w smażeniu i wędzeniu największych kawałków mięsa zwycięzca odejdzie z 5000 dolarów, a przegrany będzie musiał ogolić głowę.

Do rywalizacji stają właściciele dwóch najlepszych szkół grillowania. Mike Davis ponad 100 razy zdobył tytuł mistrzowski, Harry Soo ma na swoim koncie zwycięstwa w zawodach na całym świecie. Rywale podejmą trzy wyzwania, aby dowieść, kto jest lepszy. Jeden z nich wygra 5.000 dolarów.

Ładuję...