Nie ma dymu bez ognia (2/9)

(Smoked)

magazyn kulinarny USA 2016  b.o.

W skrócie

Myron Mixon, autor bestsellerów na temat grillowania, wraz z drugim sędzią oceniają pieczone żeberka przygotowane w różnych stylach przez dwóch kucharzy. Zwycięzca rywalizacji otrzyma 5 000 dolarów.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Dwójka najlepszych specjalistów od grillowania staje w wyścigu o mistrzowski pas. Po trzech rundach walk w smażeniu i wędzeniu największych kawałków mięsa zwycięzca odejdzie z 5000 dolarów, a przegrany będzie musiał ogolić głowę.

Myron Mixon, autor bestsellerów New York Timesa na temat grillowania, wraz z drugim sędzią oceniają pieczone żeberka przygotowane w różnych stylach przez dwóch kucharzy. Zwycięzca rywalizacji otrzyma 5.000 dolarów.

Zobacz także

Ładuję...