Z gruntu zdrowo (5/6)

magazyn poradnikowy Polska 2019  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Tadeusz Muller odwiedza miejscowość Łopatki w okolicach Łodzi, gdzie Monika Mrowińska prowadzi ekologiczne gospodarstwo Mrowisko. Właścicielka opowiada o kapuście, którą u siebie hoduje.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Psycholog Tadeusz Muller na co dzień zajmuje się tworzeniem i wdrażaniem food conceptów. Syn Magdy Gessler w swoim programie udowodnia, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Tadeusz jedzie na pola, by przekonać się na własne oczy, jak wyglądają uprawy, a w swojej kuchni pokazuje przepisy na dania, które są prawdziwymi bombami witaminowymi.

Tadeusz Muller odwiedza miejscowość Łopatki w okolicach Łodzi, gdzie Monika Mrowińska prowadzi ekologiczne gospodarstwo Mrowisko. Właścicielka opowiada o kapuście, którą u siebie hoduje, zaś Tadeusz przygotowuje z tego warzywa wrapy ogrodnika. Prowadzący zdradza także swoje przepisy na kiszoną kapustę z jabłkiem, kotlety z czerwonej kapusty oraz faszerowaną kapustę.

Zobacz także

Ładuję...