Patenciary (5/8)

magazyn kulinarny Polska 2018  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Daria przygotuje łososia marynowanego w cytrusach. Pokaże także, jak zrobić różowe jajka z pastą i sznycelki aromatyzowane szałwią. Widzowie zobaczą również, jak przyrządzić czarne lody.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Daria Ładocha - miłośniczka zdrowego jedzenia, trener kulinarny z zakresu kuchni tajskiej, autorka bloga kulinarnego - zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie razem z córkami przygotowuje proste i kolorowe potrawy. Zdradza pomysłowe triki na dania, które zachwycą nie tylko smakiem, ale też wyglądem.

Prowadzące przyrządzają pyszne potrawy dobre na każdą okazję. Daria przygotuje łososia marynowanego w cytrusach i poda go z parmezanem. Pokaże także, jak zrobić różowe jajka z pastą i sznycelki aromatyzowane szałwią. Widzowie zobaczą także, jak przyrządzić czarne lody z kokosowym węglem i brownie z białym ganachem. Poznają też patent na minitarteletki z kremem owocowym.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...