Albert Adria wychodzi z cienia
(Constructing Albert)

W skrócie
Nazwisko Adria w branży gastronomicznej to synonim prestiżu. Ferran był założycielem najlepszej restauracji na świecie. Albert też jest znakomitym kucharzem. Jednak nigdy nie zabiegał o sławę.
Oglądaj w telewizji
Opis
Nazwisko Adria w branży gastronomicznej uznawane jest za synonim prestiżu i kreatywności. Ferran Adria, znany mistrz kuchni, był założycielem najlepszej restauracji na świecie. Albert, brat Ferrana oraz współzałożyciel elBulli, także jest znakomitym kucharzem, który jednak nigdy nie zabiegał o rozgłos i sławę. Jego kariera rozwijała się z dala od reflektorów i pierwszych stron gazet. Z zapałem oddawał się swojej pasji, czyli opracowywaniu nowych potraw. Mężczyzna uznał jednak, że nareszcie nadszedł jego czas, aby wyjść z cienia brata i rozsławić własne imię.
Występują




