Azjatycka kuchnia Armando (2/12)
magazyn kulinarny Tajwan 2012
W skrócie
Armando zdradza, jak trafić przez żołądek do serca. Rusza do Hualian, gdzie odwiedza hodowcę świń, który traktuje swoje zwierzęta po królewsku. Przedstawia też przepis koktail truskawkowy.
Oglądaj w telewizji
So 1.02 20:05
Food Network
Opis
Armando Reed ukazuje widzom, jak nadać zachodniej kuchni nieco innego smaku. Odwiedza zarówno restauracje, jak i fast foody, by następnie przygotować trzy dania, ale z azjatyckim akcentem. Jego wiedza i doświadczenie pozwalają mu na skuteczne eksperymentowanie oraz improwizowanie w kuchni.
Armando zdradza, jak trafić przez żołądek do serca. Wyrusza do Hualian, gdzie odwiedza hodowcę świń, Pana Cao, który znany jest z traktowania swoich zwierząt po królewsku. Armando przedstawia również przepis na koktajl truskawkowy i inne smakołyki w romantycznym stylu.