Nożem i widelcem: Kaszanka dziadkowa z pieczywem a'la pita oraz sałatka ze szparagami
magazyn kulinarny
W skrócie
Istnieją smaki, których nie może zabraknąć na naszym stole. Jednym z nich jest wakacyjny przepis z kaszanką dziadkową w roli głównej, do którego pasuje pieczywo a'la pita oraz sałatka ze szparagami.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Program dla miłośników gotowania i kulinariów. Najlepsi szefowie kuchni wskażą w nim nietypowe rozwiązania, podzielą się wiedzą i zaskoczą fantazją. Widzowie dowiedzą się m.in. jak i gdzie jeść, jak zaskoczyć swoich gości wykwintnym daniem czy jak mądrze wybierać produkty spożywcze.
Istnieją smaki, których nie może zabraknąć na naszym stole. Jednym z nich jest wakacyjny przepis z kaszanką dziadkową w roli głównej, do którego pasuje pieczywo a'la pita oraz sałatka ze szparagami. Na przygotowywanie dania zaprasza szef kuchni, Rafał Godziemski.