Teleman

Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/9)

magazyn kulinarny Polska 2017  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Magda Gessler zdradza tajniki przygotowania aksamitnego parfait różanego oraz naleśników gundel palacsinta. Do wykonania domowych lodów wykorzystuje konfiturę, wodę różaną oraz płatki róż.

Oglądaj w telewizji

Czw 5.08 23:20
Food Networklogo

Opis

Nie wszyscy dobrze sobie radzą w kuchni. Są tacy, którym gotowanie kojarzy się z ciężką pracą, nudnymi zakupami oraz sprzątaniem bałaganu. Inni z kolei obawiają się kulinarnej porażki i niezadowolonych min gości. W swoim nowym programie Magda Gessler, ambasador Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków, niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis, m.in. na słodycze, które nie tuczą, a także rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.

Magda Gessler zdradza tajniki przygotowania aksamitnego parfait różanego oraz naleśników gundel palacsinta. Do wykonania domowych lodów wykorzystuje konfiturę, wodę różaną oraz płatki róż, a deser przyozdabia limonkowym sosem i listkami świeżej mięty.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...