Teleman

Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8)

magazyn kulinarny Polska 2019  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Magda prezentuje przepis na tartę z kaszanką. Do farszu dodaje podroby, cebulę oraz przyprawy. Danie wygląda jak czekoladowy deser. Jej drugą propozycją jest bułgarska zupa z pulpecikami.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.

Magda Gessler prezentuje przepis na tartę z kaszanką. Do farszu dodaje podroby, cebulę oraz przyprawy: kminek i cynamon. Danie wygląda jak czekoladowy deser. Jej drugą propozycją jest bułgarska zupa z pulpecikami. Jej ostro-kwaśny smak doskonale równoważą delikatne klopsy z jagnięciny. Charakteru tej zupie dodaje jeszcze spora ilość ziół, w tym świeży tymianek.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...