Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/8)

W skrócie
Podczas podróży po Peru Magda Gessler prezentuje regionalne potrawy. Jedną z nich jest ceviche, czyli krótko marynowane owoce morza i ryby. Do jego zrobienia prowadząca wybiera krewetki oraz dorsza.
Oglądaj w telewizji

Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
Podczas podróży po Peru Magda Gessler prezentuje regionalne potrawy, które darzy szczególnym uczuciem. Jedną z nich jest ceviche, czyli krótko marynowane owoce morza i ryby. Do jego zrobienia prowadząca wybiera krewetki oraz dorsza, które serwuje w kieliszkach. W menu pojawia się również dziczyzna. Magda Gessler podaje polędwicę z jelenia w towarzystwie ostrego chutneya z ananasem. Oprócz tego zdradza tajemnicę, jak prawidłowo zamarynować i usmażyć ten rodzaj mięsa.