Dziwaczne potrawy (2/8)
W skrócie
Prowadzący wchodzi w buty teksańskiego kowboja. Andrew próbuje prawdziwie mięsnej kuchni, począwszy od dań przygotowanych według tradycyjnej sztuki przyrządzania mięs po smażone przekąski na rodeo.
Oglądaj w telewizji
Opis
Andrew Zimmern wyrusza na kolejną kulinarną wyprawę, podczas której będzie znów próbował regionalnych potraw z całego świata zazwyczaj postrzeganych jako obrzydliwe, egzotyczne lub dziwaczne. W każdym z odcinków prowadzący skupia się na kuchni danego kraju lub regionu. Pokazuje gdzie dane potrawy można spożyć oraz bez wahania degustuje każdą z nich.
W tym odcinku
Prowadzący na chwilę wchodzi w buty prawdziwego teksańskiego kowboja. Andrew próbuje świeżej, prawdziwie mięsnej kuchni, począwszy od dań przygotowanych według tradycyjnej sztuki przyrządzania mięs po smażone przekąski na rodeo.