To je Borowicz. Podróże ze smakiem (2)

magazyn kulinarny Polska 2018  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Adam Borowicz zabiera widzów na malowniczą, dziką i tajemniczą wyspę Skye, zwaną też Wyspą Mgieł. Przyrządzi wyborny stek ze szkockiej wołowiny Angus oraz szkocką golonkę lamb shank.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Pochodzący ze Śląska Adam Borowicz jest wielkim pasjonatem gotowania. Uwielbia podróżować i odkrywać nowe smaki. Na swoim vlogu, który zyskuje coraz większą popularność, zaraża innych swoją pasją. W nowym programie podróżniczo-kulinarnym kucharz odwiedzi, m.in.: Szkocję, Walię i Irlandię. Zwiedzi lokalne targi i drogie restauracje. Pozna mieszkańców, ich regionalne produkty i kulinarne tajemnice, pokaże niezwykłe miejsca, zabytki i przyrodę.

W drugim odcinku programu Adam Borowicz zabiera widzów na malowniczą, dziką i tajemniczą wyspę Skye, zwaną też Wyspą Mgieł. To jedno z najbardziej magicznych miejsc na Wyspach Brytyjskich: zero kominów fabrycznych, żadnych dużych miast, za to dużo zieleni i wodospadów. Wielbiciele kina mogą poznawać wyspę z filmów "Nieśmiertelny" czy "Prometeusz". W pięknych okolicznościach przyrody, gospodarz programu przyrządzi wyborny stek ze szkockiej wołowiny Angus oraz szkocką golonkę lamb shank, czyli podudzie jagnięce.

Twórcy

Ładuję...