Okrasa łamie przepisy: Tajemnice domowej kiełbasy
magazyn kulinarny Polska 2018
W skrócie
Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia dla morsa
Pt, 19.04 16:10
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Ryby na leśny sposób
Pt, 19.04 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia rowerowa
Pt, 19.04 19:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Pięknie zalane potrawy
So, 20.04 7:10
Okrasa łamie przepisy: Inne baby wielkanocne
So, 20.04 7:30
Okrasa łamie przepisy: Gęś jak malowana
So, 20.04 7:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy
So, 20.04 12:00
i 6 późniejszych emisji
Okrasa łamie przepisy: Galicyjski strudel
So, 20.04 14:25
i 5 późniejszych emisji
Okrasa łamie przepisy: Pesto, salsa czy sałsza
So, 20.04 15:25
i 3 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Sos holenderski
So, 20.04 16:25
i 2 późniejsze emisje