Człowiek, ogień i wyżerka (1)

(Man Fire Food)

magazyn kulinarny USA 2015
zdjęcie

W skrócie

W Grand Rapids Roger odwiedza Pit Stop - knajpę BBQ znaną ze swojej niekonwencjonalnej kanapki z wieprzowiną, kremem kolendrowym i sosem barbecue. Testuje też lokal Top Hat Barbecue w stanie Alabama.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.

W Grand Rapids Roger odwiedza Pit Stop, knajpę BBQ znaną ze swojej niekonwencjonalnej kanapki z wieprzowiną, kremem kolendrowym i sosem barbecue zapakowanymi w tortillę. Następnie Roger testuje lokal Top Hat Barbecue w Blount Springs w stanie Alabama. To miejsce od ponad 50 lat serwuje swoją najlepiej sprzedającą się kanapkę w ten sam sposób.

Twórcy

Ładuję...