Apetyczny tydzień z Rachael (8/10)
(Week in a Day)
magazyn kulinarny USA 2014
W skrócie
Rachael Ray przyrządza chili z wieprzowiną i wołowiną po toskańsku, kurczaka zamienia w wyjątkowe danie z dużą ilością soku z cytryny i rozmarynu. Kolejna jej propozycja to spaghetti.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Rachael Ray łączy dwie kuchnie: włoską i amerykańską. W ciągu jednego dnia przygotowuje dania na cały tydzień.
Rachael Ray przyrządza chili z wieprzowiną i wołowiną po toskańsku, kurczaka zamienia w wyjątkowe danie z dużą ilością soku z cytryny i rozmarynu. Kolejna jej propozycja to spaghetti z sosem pomidorowo-cukiniowym, a po nim coś dla amatorów mięsa: wolno gotowana wołowina z ziemniakami, na koniec - makaron z pieczoną dynią i śmietaną.