Okrasa łamie przepisy: Włoszczyzna na polskim stole
magazyn kulinarny Polska 2018
W skrócie
Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Żeberka na trzy sposoby
Wt, 23.04 16:10
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Leśna kuchnia orawska
Wt, 23.04 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Gotowanie pod żaglami
Wt, 23.04 19:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Pesto, salsa czy sałsza
Śr, 24.04 7:00
i 3 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Na polskim transatlantyku
Śr, 24.04 7:20
Okrasa łamie przepisy
Śr, 24.04 12:00
i 2 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia Polesia
Śr, 24.04 14:50
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Mielone na szpadzie
Śr, 24.04 16:10
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Bieszczadzkie inspiracje
Śr, 24.04 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Potrawy z podlaskiego miodu
Śr, 24.04 19:10
i 1 późniejsza emisja