Wiem, co jem (16)
magazyn poradnikowy Polska 2010

W skrócie
Polska jest największym producentem karpi w Europie. Wielu osobom kojarzą się one z tłustą świąteczną potrawą o mulistym smaku. Katarzyna Bosacka opowiada, jak kupić i przyrządzić tę rybę.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrowe produkty w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.
Polska jest największym producentem karpi w Europie. Jednak nam kojarzą się one głównie z tłustą, świąteczną potrawą o mulistym smaku. Katarzyna Bosacka chce to zmienić. Opowie, jak dobrze kupić i przyrządzić ta rybę.
Twórcy
Zobacz także
Wiem, co jem (13/15)
Nd, 06.07 0:30
Wiem, co jem (14/15)
Nd, 06.07 1:05
Wiem, co jem (15)
Nd, 06.07 6:00
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (1/15)
Nd, 06.07 6:35
i 1 późniejsza emisja
Świat według Kiepskich: Wiem, co jem (7)
Nd, 06.07 8:00
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (2/10)
Śr, 09.07 4:20
i 2 późniejsze emisje
Wiem, co jem (7/10)
Czw, 10.07 4:25
Wiem, co jem (1/10)
So, 12.07 6:00
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (3/10)
Nd, 13.07 6:00
i 2 późniejsze emisje
Wiem, co jem (4/10)
Nd, 13.07 6:35
i 1 późniejsza emisja