Filozofia smaku: Teo Vafidis: Milos - część 2 (6)
(Theory od Taste)
W skrócie
Teo Vafidis kontynuuje wędrówkę po Milos. Pokaże najbielsze plaże świata oraz zanurzy się w podmorskie głębiny. Zdradzi również, jak zwulkanizować koźlinę i jak się wydobywa żwirek dla kotów.
Oglądaj w telewizji
Opis
Teo Vafidis, grecki podróżnik i szef kuchni, zabiera widzów w niezwykłą wędrówkę po najpiękniejszych miejscach współczesnej Hellady. Prezentuje nie tylko zabytki, lecz także miejscowe obyczaje, a przede wszystkim lokalne przysmaki. Korzysta z prostych przepisów na smakowite potrawy. Każdy będzie w stanie odtworzyć je w zaciszu domowej kuchni.
Teo Vafidis kontynuuje wędrówkę po Milos. Tym razem podróżnik i kucharz wyrusza na poszukiwanie skarbów. Pokaże najbielsze plaże świata oraz zanurzy się w podmorskie głębiny. Pokaże również, jak zwulkanizować koźlinę i jak się wydobywa żwirek dla kotów. Na koniec grecki miłośnik smaków wypłynie w dalekie morze, aby nauczyć się pracy rybaka i usłyszeć głos Ziemi.