Filozofia smaku: Teo Vafidis: Milos - część 2 (6)

(Theory od Taste)

magazyn poradnikowy Polska 2016  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Teo Vafidis kontynuuje wędrówkę po Milos. Pokaże najbielsze plaże świata oraz zanurzy się w podmorskie głębiny. Zdradzi również, jak zwulkanizować koźlinę i jak się wydobywa żwirek dla kotów.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Teo Vafidis, grecki podróżnik i szef kuchni, zabiera widzów w niezwykłą wędrówkę po najpiękniejszych miejscach współczesnej Hellady. Prezentuje nie tylko zabytki, lecz także miejscowe obyczaje, a przede wszystkim lokalne przysmaki. Korzysta z prostych przepisów na smakowite potrawy. Każdy będzie w stanie odtworzyć je w zaciszu domowej kuchni.

Teo Vafidis kontynuuje wędrówkę po Milos. Tym razem podróżnik i kucharz wyrusza na poszukiwanie skarbów. Pokaże najbielsze plaże świata oraz zanurzy się w podmorskie głębiny. Pokaże również, jak zwulkanizować koźlinę i jak się wydobywa żwirek dla kotów. Na koniec grecki miłośnik smaków wypłynie w dalekie morze, aby nauczyć się pracy rybaka i usłyszeć głos Ziemi.

Twórcy

Ładuję...