Menu z pudełka (1/7)

magazyn Polska 2015  b.o.

W skrócie

Monika Mrozowska pokazuje, jak przygotować pastę z bobu i ciecierzycy oraz ziemniaki na sposób indyjski z garam masala i zupę pomidorową z mlekiem kokosowym. Posiłki te można zabrać do pracy.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Porcja kulinarnych przepisów dla wszystkich zapracowanych, szczególnie tych żyjących w biegu. Program skierowany do osób, które większość dnia spędzają poza domem i nie mają czasu na regularne spożywanie posiłków. Okazuje się, że całkiem zdrowy i smaczny zestaw jest łatwy w przygotowaniu i z powodzeniem zmieści się w lunch boksie.

Monika Mrozowska pokazuje, jak przygotować pastę z bobu i ciecierzycy idealną do kanapek oraz ziemniaki na sposób indyjski z garam masala i zupę pomidorową z mlekiem kokosowym. Posiłki te bez trudu można spakować w pudełka i zabrać np. do pracy.

Ładuję...