Menu z pudełka (5)

magazyn Polska 2015  b.o.

W skrócie

Kuba proponuje, aby do pudełka na pierwsze śniadanie włożyć owsiankę z suszonymi figami i kozim serem, na drugie pring- rollsy z pęczakiem i wędzonym halibutem. Na obiad poleca caviche z karpia.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Porcja kulinarnych przepisów dla wszystkich zapracowanych, szczególnie tych żyjących w biegu. Program skierowany do osób, które większość dnia spędzają poza domem i nie mają czasu na regularne spożywanie posiłków. Okazuje się, że całkiem zdrowy i smaczny zestaw jest łatwy w przygotowaniu i z powodzeniem zmieści się w lunch boksie.

Kuba Korczak proponuje, aby do pudełka na pierwsze śniadanie włożyć owsiankę z suszonymi figami i kozim serem, a na drugie pring-rollsy z pęczakiem i wędzonym halibutem. Na obiad poleca natomiast caviche z karpia z salsą pomidorową i grzankami z palonym masłem.

Ładuję...