Menu z pudełka (5)
W skrócie
Kuba proponuje, aby do pudełka na pierwsze śniadanie włożyć owsiankę z suszonymi figami i kozim serem, na drugie pring- rollsy z pęczakiem i wędzonym halibutem. Na obiad poleca caviche z karpia.
Oglądaj w telewizji
Opis
Porcja kulinarnych przepisów dla wszystkich zapracowanych, szczególnie tych żyjących w biegu. Program skierowany do osób, które większość dnia spędzają poza domem i nie mają czasu na regularne spożywanie posiłków. Okazuje się, że całkiem zdrowy i smaczny zestaw jest łatwy w przygotowaniu i z powodzeniem zmieści się w lunch boksie.
Kuba Korczak proponuje, aby do pudełka na pierwsze śniadanie włożyć owsiankę z suszonymi figami i kozim serem, a na drugie pring-rollsy z pęczakiem i wędzonym halibutem. Na obiad poleca natomiast caviche z karpia z salsą pomidorową i grzankami z palonym masłem.