Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1)
(Diner, Drive-Ins and Dives: Fish, Fries and Feet)
W skrócie
Guy odwiedza restaurację fusion, która serwuje wyjątkowe burrito. W Beaverdale zagląda do knajpy w południowym stylu. W Atlantic City poznaje małżeństwo, którego potrawy są lekiem dla duszy.
Oglądaj w telewizji
Opis
To już 22. sezon przebojowych przygód kulinarnych. Guy Fierim przemierza Stany Zjednoczone w poszukiwaniu najlepszych knajp, barów i restauracji drive-in, by znaleźć wśród nich ukryte klejnoty, które podają niesamowite potrawy. Najpierw Guy podróżować będzie wzdłuż malowniczego wybrzeża, odkrywając znakomite lokale w Los Angeles. Później uda się w głąb kraju, do Des Moines w stanie Iowa. Znajdzie też czas na wyjątkową wycieczkę do Włoch, gdzie spróbuje prawdziwych owoców morza z Toskanii oraz przysmaków z Florencji. Do jadłospisu trafią pyszne burgery, ostre azjatyckie smaki, wyśmienite koreańsko-meksykańskie puree, a także serbska pizza.
Guy odwiedza restaurację fusion, która serwuje wyjątkowe burrito. W Beaverdale zagląda do knajpy w południowym stylu, oferującej pełen wybór klasyków. W Atlantic City poznaje małżeństwo, którego potrawy są lekiem dla duszy.