Wiem, co jem 3 (16-ost.)

magazyn poradnikowy Polska 2011  od 12 lat

W skrócie

Wigilia to najpiękniejsza kolacja w całym roku. Katarzyna Bosacka opowie, dlaczego nie warto robić grzybowej i barszczu z torebki i co kryją w sobie kupne pierogi z kapustą i grzybami.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Katarzyna Bosacka kontroluje jakość polskiej żywności dostępnej zarówno w mniejszych sklepach, jak i supermarketach. Sprawdza między innymi, ile masła jest w maśle, a ile mięsa - w parówkach. Podpowiada także, jak nie dać się nabrać na chwyty marketingowe specjalistów od reklamy, a także czym się kierować, wybierając zdrową żywność.

Wigilia to najpiękniejsza i najzdrowsza kolacja w całym roku. Katarzyna Bosacka opowie dlaczego nie warto robić grzybowej i barszczu z torebki i co kryją w sobie kupne pierogi z kapustą i grzybami.

Twórcy

Ładuję...