Kuchnia Toskanii (6)
(Michela's Tuscan Kitchen)
W skrócie
Michela odwiedza uprawę czerwonej cebuli. Przyrządza również specjalną toskańską sałatkę - rozpływającą się w ustach panzanellę.
Oglądaj w telewizji
Opis
Michela Chiappa nie jest profesjonalną kucharką, ale jej zamiłowanie do włoskiego jedzenia sprawia, że nawet z kilku prostych składników potrafi wyczarować przepyszne dania. Gotowania uczyła się pod okiem swoich krewnych - rodowitych Włochów. Podczas kulinarnej podróży po Toskanii Michela poznaje regionalne potrawy.
Michela Chiappa nie jest profesjonalną kucharką, ale jej zamiłowanie do włoskiego jedzenia sprawia, że nawet z kilku prostych składników potrafi wyczarować przepyszne dania. Gotowania uczyła się pod okiem swoich krewnych - rodowitych Włochów. Tym razem Michela odwiedza uprawę czerwonej cebuli. Przyrządza również specjalną toskańską sałatkę chlebowo-pomidorową, czyli rozpływającą się w ustach panzanellę.