Kuchnia Toskanii (6)

(Michela's Tuscan Kitchen)

magazyn kulinarny Australia 2016  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

Michela odwiedza uprawę czerwonej cebuli. Przyrządza również specjalną toskańską sałatkę - rozpływającą się w ustach panzanellę.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Michela Chiappa nie jest profesjonalną kucharką, ale jej zamiłowanie do włoskiego jedzenia sprawia, że nawet z kilku prostych składników potrafi wyczarować przepyszne dania. Gotowania uczyła się pod okiem swoich krewnych - rodowitych Włochów. Podczas kulinarnej podróży po Toskanii Michela poznaje regionalne potrawy.

Michela Chiappa nie jest profesjonalną kucharką, ale jej zamiłowanie do włoskiego jedzenia sprawia, że nawet z kilku prostych składników potrafi wyczarować przepyszne dania. Gotowania uczyła się pod okiem swoich krewnych - rodowitych Włochów. Tym razem Michela odwiedza uprawę czerwonej cebuli. Przyrządza również specjalną toskańską sałatkę chlebowo-pomidorową, czyli rozpływającą się w ustach panzanellę.

Ładuję...