Smaki Indii według Davida Rocco 2: Dary oceanu (3)

(David Rocco's Dolce India 2: Goan Fishing)

magazyn kulinarny Kanada 2015  od 12 lat
zdjęcie

W skrócie

Linia brzegowa w stanie Goa ma 130 km, dlatego rybołówstwo jest w tym regionie popularnym zajęciem. David wyruszy z miejscowymi rybakami na połów krabów. Później spotka się z szefem kuchni Cyrusem.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

David wraca do Indii, by podróżować mniej uczęszczanymi szlakami i odkrywać nieznane skarby tego kraju. Z charakterystyczną dla siebie swobodą gotuje w najprzeróżniejszych miejscach i zaprzyjaźnia się z miejscowymi, by lepiej poznać indyjską kuchnię.

Linia brzegowa w stanie Goa ma 130 kilometrów, dlatego rybołówstwo jest w tym regionie niezwykle popularnym zajęciem. David wyruszy z miejscowymi rybakami na połów krabów. Później spotka się z szefem kuchni, Cyrusem Todiwalą. David wpadnie także na plażę i do sławnej restauracji Calamari serwującej owoce morza.

Ładuję...